Opće informacije

Jezik

Službeni jezici Meteoroloških izazova 4 su hrvatski i engleski.

Posteri

Predloženi format postera je A0, portret. Konferencijsko osoblje će vam pomoći postaviti poster.

Prezentacije

Predloženi format prezentacije je 16:9, a tipovi datoteka ppt, pptx i pdf. Prezenteri će dobiti mali mikrofon. Osoblje konferencije će vam pomoći pri postavljanju mikrofona.

Također, na raspolaganju će vam biti pokazivač, no nećete moći gledati u ekran laptopa prilikom prezentiranja. Osoblje konferencije će pokretati prezentacije, a prezenter će moći mijenjati stranice koristeći pokazivač.

VAŽNA OBAVIJEST: očekujemo da pošaljete prezentaciju do ponedjeljka, 23. studenog, 12:00. Poslati ih možete na konferencija@meteohmd.hr. To će nam omogućiti da na vrijeme pripremimo sve prezentacije bez nepotrebnih zastoja na konferenciji. Također, na taj način ćemo spriječiti širenje virusa preko USB memorija.

Ručak

Oba konferencijska dana možete ručati u Kraš Auditoriumu. Cijena ručka je 60 kn po osobi. Tijekom registracije moći ćete odabrati između dva opća i jednog vegetarijanskog menija, platiti ručak i dobiti odgovarajući kupon.

Druženje

Večernje druženje je organizirano prvog dana konferencije (početak u 20h, 24. studenog). Ulaz je slobodan i očekujemo vas u velikom broju! Lokacija je u centru grada, u Obrtničkom domu.

google maps