Opće informacije

Jezik

Službeni jezici Meteoroloških izazova 7 su hrvatski i engleski.

Način odvijanja skupa

Meteorološki izazovi 7 odvijat će se on-line, putem Zoom aplikacije. Poveznica i lozinka za uključivanje na skup bit će poslani registriranim sudionicima skupa putem elektroničke pošte tjedan dana prije odvijanja skupa.

Rad skupa odvijat će se na način da će pozivni predavači imati predavanje on-line u realnom vremenu, prema rasporedu koji će biti objavljen u rubrici „Program“. Nakon predavanja pozivnog predavača bit će omogućena diskusija na temu aktualne sekcije. Pitanja će se moći postavljati pozivnom predavaču ili autorima radova iz te sekcije.

Prezentacije

Prijavljeni sudionici mogu snimiti prezentaciju svog prihvaćenog rada ili postera. Upute za snimanje dobit će u posebnoj poruci elektronskom poštom.

Najkasnije do 2. studenog 2020. snimku ili poveznicu na mjesto gdje se snimka nalazi treba poslati na konferencija@meteohmd.hr. Snimke na stranicama skupa biti će dostupne do kraja skupa, tj. do 5.studenog 2020. u ponoć, nakon čega će se brisati osim u slučaju kad dobijemo od vas obavijest da želite da snimka ostane trajno prisutna na stranicama skupa.

Autori koji ne žele ili nisu u mogućnosti snimiti prezentaciju mogu poslati PowerPoint prezentaciju ili prošireni sažetak svog prihvaćenog rada ili postera u tekstualnom obliku.

Ukoliko ne žele ili nisu u mogućnosti niti to, u programu će njihov prihvaćen rad biti povezan s kratkim sažetkom kojim su se prijavili na skup.